Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog
16 février 2012 4 16 /02 /février /2012 15:23

perloviy kasani bisirmeyin en asan ve tez usulu budur .Hemde perloviy kasa demeye adamin dili gelmir çunki den-den olur

DSCN2727

Lazimolan erzaqlar: 

perloviy uçun:

2 st perloviy

duz

yag

qaynar su

Hazirlanmasi:

perlovini sobaya qoya bileceyiniz istiye davamli bir qazançaya tokun,ustune duz, yag elave edin ve qaynar su tokun.Qazanin qapagini qoyun

DSCN2707.JPGDSCN2709.JPG

Soyuq sobaya 45 deqiqelik qoyun Yarim saatdan sonra sobadan çixardib yaxshica qarisdirin ve tekrar sobaya qoyun

DSCN2716.JPG

suyu çekilene kimi bishsin

DSCN2720.JPG

kotletin hazirlanmasi:

bu reseptle kotletler çox yumusaq olur.Et yemeyen usaqlar da hevesle yeyir

erzaqlarin qederi isteye gore deyise biler

lazim olan erzaqlar:

çekilmis et

sogan

1 yumurta

çoreyin içi, sud

goyerti( kesnis,suyud,)mende ancaq suyud var idi

duz, istiot

hazirlanmasi:

çoreyin içini 3-4 qasiq sudde isladiriq

sogani ince surtgecden keçiririk

goyertini xirda-xirda dograyiriq

eti boyuk bir salat qabina qoyuruq ve butun erzaqlari elave edirik 

DSCN2710.JPG

eti bir neçe deqiqe yogururuq 

elimizde yumruluyub qabin ibine çirpiriq 

tavani qizdiririq ve duru yag tokuruk

elimizin içine de duru yagi tokuruk et elimize yapismasin

kotletleri formaliyib qizmis tavaya yigiriq

ve o uz bu uz qizardirq

DSCN2713.JPG

bismis kotletleri demir qaba yigiriq

DSCN2717.jpg

ustunu ya qapaqla ya da aliminum kagizla ortub 10-15 deqiqelik kenara qoyuruq 

Partager cet article

Repost 0
Published by azerbaycanmetbexi - dans et yemekleri
commenter cet article

commentaires

Présentation

Recherche

Pages

Liens